Web Analytics Made Easy - Statcounter

جالب است که کارگردان "بچه‌مهندس" در لابه‌لای میزگرد این سریال تلویزیونی که در خبرگزاری تسنیم برگزار شد و به دغدغه‌های ساخت سریال درباره غرورآفرینی‌های نخبگان و تهییج حسّ میهن‌پرستی جامعه پرداختند، ماجرای "کوادکوپتر" مقوایی بچه روستایی را روایت کرد. ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ماجراهای پشت‌پرده "فرار مغزها" و دزدی مافیای نخبگان و دانشمندان علمی را با دستمایه و اتفاقات امنیتی در سریال تلویزیونی "بچه‌مهندس3" دیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریالی که علی غفاری کارگردانی و سعید سعدی تهیه‌کنندگی کرده است. حسن وارسته نوشته و روزبه حصاری در نقش "جواد جوادی" و فرهاد قائمیان "دکتر توفیقی"، مهشید جوادی "مرضیه توفیقی" و بازیگران دیگری همچون کامران تفتی در نقش مأمور امنیتی و ثریا قاسمی "بی‌بی گوهر" نقش ایفا کرده‌اند.

بحث تولید و فضای توجه به نیروهای داخلی فضای مهمی بود که کارگردان مثل فصل‌های قبل، این دغدغه‌مندی را در سریال گنجانده بود تا در بستر فضای نخبگانی و دانشگاهی و حتی عاشقانه به سبکِ درام‌های معمول درباره حوزه اشتغال جوانان، استفاده از اندیشه‌ نیروهای داخل به جای ترجیحِ خارجی صحبت شود. علی غفاری و بازیگرانش درسی هم به دنباله‌سازی در تلویزیون دادند که تا پایان خوب باشند نه در میانه راه به داستان‌های جذاب و حرف‌های مهم گذشته‌شان پشت کنند. مثل برخی از سریال‌ها که ناخودآگاه به دلیل فاصله‌گرفتن از هدف‌گذاری‌هایشان،  ساختمان اولیه فرمِ سریال از مسیر درست و اصولی‌اش خارج شده‌اند و در واقع به هدف‌ها  و آرمان‌هایش پشت کرده‌اند.

"بچه‌مهندس" یکی از سریال‌های چند فصلی که رفته رفته توانست مسیر رشد و نمو خودش را حفظ کند و از اهدافش فاصله نگیرد. توجه به مضمون، محتوا و قصه داشتن دغدغه سریال بوده و در فصل سوم این دغدغه را پررنگ‌تر نشان داده است و حتی می‌توان گفت شخصیت "جواد جوادی"‌ ظرفیت فصل‌های بعدی را دارد به شرط آنکه معرفی قهرمان و الگو، در جای خودش درست اتفاق بیفتد. 

در سریال‌ها کمتر به سراغ مقوله‌های علمی رفته‌اند و پیشرفت‌های علمی و دستاوردهای دانشمندان نخبه‌مان، جایی در پرده سینما و یا اثر نمایشی تلویزیونی نداشته‌اند. در صورتیکه این حوزه به شدت نیازمندِ خلق آثار دراماتیک نمایشی است، شهید داده‌اند و رشد و پیشرفت‌های غیرقابل انکاری که باید همگان از پهنا و وسعتش آگاه شوند. جوانانی که همچون جوانانِ "بچه‌مهندس" خلاق و نوآور و مبتکرند.  این داستان ظرفیت ادامه دارد و می‌توانیم در فصل‌های بعدی هم منتظر "بچه‌مهندس" باشیم. کاری که در خارج از کشور می‌کنند و سریال‌هایشان را پرقسمت در فصل‌های متعدد می‌سازند و لازمه سریال‌سازی است.

تهیه‌کننده، کارگردان، نویسنده و بازیگران سریال "بچه‌مهندس" به خبرگزاری تسنیم  آمدند و در قالب میزگرد و گفت‌و‌گوهایی به جزئیات ساخت این سریال، اهداف "بچه‌مهندس3"، نقاط ضعف و قوت، شخصیت‌پردازی‌ها، ابهامات و حاشیه‌ها، روایت‌ها و بازتاب‌ها، فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی استراتژیک، آثار سینمایی و تلویزیونی دفاع‌مقدس، میهن‌پرستی و نمایشِ غرورآفرینی‌ها و ابتکارات جوانان و بسیاری از موارد دیگر حاصل چند ساعت گفت‌وگو و میزگرد این سریال تلویزیونی بوده است که به زودی مشروح آن را در تسنیم می‌توانید ببینید و بخوانید.

در تیزر گپ و گفت با عوامل سریال "بچه‌مهندس" خواهید دید:

* علی غفاری کارگردان: کیف می‌کنم وقتی می‌بینم یک بچه‌روستایی برای من عکس می‌فرستد که با شاخه درخت و مقوا کوادکوپتر درست می‌کند و زیرش می‌نویسد من یک روزی جواد جوادی می‌شوم حال عجیبی به آدم دست می‌دهد.

* سعید سعدی تهیه‌کننده: ما این کار را با امام رضا(ع) شروع کردیم چه در فصل یک و چه در فصل دو و چه در فصل سه و ان‌شاءالله با امام رضا(ع) هم تمام خواهد شد.

* حسن وارسته نویسنده: جوانگرایی یعنی جواد جوادی، مسعود تابسش، قاسم همدم.

* بازی چه کسی را دوست داشتید؟ روزبه حصاری (بازیگر جواد جوادی): من تک تک سکانس‌هایی را که با ثریا قاسمی و فرهاد قائمیان بازی کردم برایم لحظات شیرینی را رقم زده است.

* مهشید جوادی (بازیگر نقش مرضیه توفیقی‌مقدم): اصلاً قسمتی که بی‌بی (ثریا قاسمی) رفت من همچون یک مخاطب معمولی با خودم می‌گفتم چرا رفت ای‌کاش تا قسمت آخر با ما بود.

حضور و تجلیل از عوامل سریال "بچه‌مهندس3" در خبرگزاری تسنیم+ عکس

* روزبه حصاری ( بازیگر جواد جوادی): دوست دارم وقتی از در خانه بیرون می‌آیم آدم‌ها با هم فارسی حرف بزنند.

* حسن وارسته نویسنده: باید یاد بگیریم در زیر متن آثارمان به خاک‌مان بپردازیم به اهدافی که برای کشورمان درنظر گرفته‌ایم بپردازیم.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT1 پیوست تیزر | توسل تهیه‌کننده "بچه‌مهندس" به امام رضا(ع)/ وقتی بچه روستایی با مقوا کوادکوپتر می‌سازد واژه های کاربردی مرتبط کارگردانان سینما و تلویزیون ایران بازیگران سینما و تلویزیون ایران شبکه دو سریال ایرانی رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازیگران سینما و تلویزیون ایران شبکه دو سریال ایرانی رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران شبکه دو سریال ایرانی رسانه ملی تلویزیون خبرگزاری تسنیم بچه روستایی جواد جوادی تهیه کننده امام رضا ع بچه مهندس سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۰۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ | واکنش تهیه کننده نون خ | او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است و برای ...

به گزارش همشهری آنلاین، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت ۲ میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌۵» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ۶» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که ۷۰ درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

کد خبر 849428 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران فیلم و سریال ایرانی تلویزیون - صدا و سیما

دیگر خبرها

  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ | واکنش تهیه کننده نون خ | او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است و برای ...
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • تهیه کننده نون خ سریال جدید می‌سازد
  • از وقتی نکونام رسما اعلام کرد که استقلالی است از او خوشم آمد!
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟