Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس-گروه رادیو و تلویزیون: امسال سومین سالی است که نخبه جوانی قهرمان شب های رمضان تلویزیون می شود. جواد جوادی همان نوزادی که در رمضان سال ۹۷ به دست مامان صدیقه سپرده شد، این روزها نزدیک به سی سال سن دارد و با ماجراها و اتفاقات جدیدی دست و پنجه نرم می کند. جوادی در «بچه مهندس ۴» بزرگتر شده و به همان نسبت مشکلاتش نیز پررنگ تر و پیچیده تر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از امشب و با شروع ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ هر شب ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه دو می توانید داستان های کاری و شخصی زندگی جواد جوادی که حالا دغدغه های مهم تری در سر دارد، را دنبال کنید.

 

** طولانی ترین سریال تلویزیون بعد از پایتخت

بعد از سریال «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم که تا فصل ششم آن ساخته شده است، «بچه مهندس» اولین سریالی است که تا فصل چهار آن پیش رفته و در اغلب این فصل ها هم توانسته موفق عمل کند. البته هنوز معلوم نیست این دو سریال تا چند فصل ادامه خواهند داشت؟

** تمرکز پخش در ماه رمضان

این سریال در ابتدا «خانه خورشید» نام داشت. خانه خورشید نام یتیم خانه ای بود که کودکانی با گروه سنی نوزاد تا ۷ سال در آنجا زندگی می کردند. فصل یک و سه این سریال در ماه مبارک رمضان از شبکه دو پخش شد و حالا فصل چهار آن نیز در این ماه مبارک پخش خواهد شد.

 

** قهرمانی در مقاطع سنی مختلف

شاید بچه مهندس یکی از معدود سریال هایی باشد که مخاطبان از نوزادی تا میانسالی قهرمانش را دید باشند. علاوه بر این بازیگر هر کدام از مقطع سنی این قهرمان یک نفر است و همین هم می تواند دلیل جذابیتش باشد. یونا تدین، مانی رحمانی، روزبه حصاری، محمدرضا رهبری از بازیگرانی بودند که جواد جوادی را بازی کردند.

 

** پسربچه ای با نام جواد

یونا تدین نقش کودکی جواد را بازی می کرد. کودکی که در تاریکی شب توسط مادرش به پرورشگاهی به نام خانه خورشید سپرده شد و حتی نامی نداشت. صدیقه که از مربی های پرورشگاه بود با کمک سایر اعضای آنجا و طی نظرسنجی، نام او را جواد گذاشت و او را مثل فرزند خودش بزرگ کرد. در ادامه جواد کارهای عجیبی انجام می داد و با همه بچه های هم سن و سالش فرق داشت و مشخص بود که قرار است در آینده کار بزرگی انجام دهد. اینها تمام اتفاقاتی است که در فصل یک این سریال رخ داد.

 

** فصل دو و پیدا کردن مادر

جواد هم مثل سایر بچه های خانه خورشید مدام به دنبال هویت و پدر و مادر خود بود. بابا اسماعیل که به نوعی بابای همه بچه های پرورشگاه بود، مدام باید جواد را از جلوی در خانه خورشید به داخل می آورد. او معتقد بود بالاخره یک روزی خانواده به دنبالش می آیند. تا اینکه در نوجوانی با تلاش هایی که داشت، مادرش را پیدا کرد اما به محض رسیدن به او طی اتفاقی مادرش را از دست داد. مانی رحمانی بازیگر نقش نوجوانی جواد بود.

 

** فصل سه و تم امنیتی و جاسوسی

اما فصل سه یکی از پرمخاطب ترین فصل های این سریال به شمار می رفت. روزبه حصاری که تا آن زمان به خوبی دیده نشده بود، با حضور در نقش جواد جوادی به شهرت رسید. جواد حالا دانشجو شده بود و در یکی از دانشگاه های سراسری تهران تحصیل می کرد. او بعد از چند سال تحصیل و زمانی که باید پایان نامه اش را ارائه می داد، با مشکلاتی روبرو شد. هک کردن پهپادی جاسوسی توسط جواد و دوستانش شکل گرفت که یکی از نقاط عطف این سریال بود. همچنین ماجراهای جاسوسی امنیتی در فصل سه «بچه مهندس» نمود دیگری داشت.

 

** بابا اسماعیلی که بچه مهندس را تنها گذاشت

پرویز پورحسینی که در سه فصل ابتدایی این سریال در نقش بابا اسماعیل حضور داشت، سال گذشته بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت و این سریال و نقش بابا اسماعیل را برای همیشه در کارنامه کاری خود باقی گذاشت. البته ناگفته نماند پورحسینی در فصل سه و در خلال داستان از دنیا رفت.

** انصراف علی غفاری از ادامه تولید

زمانی که خبر از شروع تولید این سریال شد، نام سعید سعدی در کنار کارگردان قدیمی دیده نمی شد. گویا علی غفاری به دلیل همزمانی تولید فیلم تک تیرانداز نتوانست همراه بچه مهندسی باشد که حالا سه فصل از آن را کارگردانی کرده و به ثمر رسانده است.

 

** احمد کاوری کارگردان پُرکار این روزهای تلویزیون

اما بلافاصله گروه تولید برای انتخاب کارگردان جایگزین آستین بالا زده و احمد کاوری را به عنوان کارگردان فصل چهار این سریال انتخاب کردند. این در حالی بود که کاوری همین دو سال پیش سریال وارش و سپس شرم را برای تلویزیون کارگردانی کرده بود. با توجه به اینکه این کارگردان سریالی امنیتی جاسوسی را در کارنامه کاری خود ندارد باید دید که چطور با این چالش مواجه خواهد شد.

** شوک بعدی؛ حذف روزبه حصاری!

اما یکی دیگر از شوک های دیگری که به مخاطبان این سریال وارد شد حذف حصاری در فصل چهار سریال بود. علیرغم اینکه حصاری با حضورش در این سریال طرفداران بسیاری پیدا کرده بود و این را می شد از تعداد دنبال کننده های صفحه شخصی اش و تعداد فن پیج هایش متوجه شد، اما به دلیل عدم توافق مالی با گروه بچه مهندس، در حالیکه بسیار این نقش را دوست داشت، از کار کنار گذاشته شد و در هیچ محفل رسانه ای نیز درباره این جدایی صحبتی نکرد.

** «محمدرضا رهبری» جایگزین حصاری

اما کاوری به همراه سعدی،‌ محمدرضا رهبری را برای ایفای نقش جوانی جواد جوادی انتخاب کردند. رهبری از نظر فیزیک چهره به حصاری شباهت دارد اما باید منتظر ماند و دید که آیا در بازی هم می تواند شبیه به او باشد یا نه؟ با اینکه او سالها است بازیگری می کند، اما میوه ممنوعه، پرستاران،‌دولت مخفی، چرخ فلک، خانه امن از کارهای شاخص در کارنامه هنری او است.

 

** وارسته: قصه ای که در ادامه فصل قبلی است

«حسن وارسته» نویسنده این مجموعه تلویزیونی که این روزها هنوز در حال تصویربرداری است، در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره ورود این سریال در فصل چهار به ماجراهای امنیتی و جاسوسی گفت: سیزده آذر ۹۰ پهپاد آر کیو شکار شد، ما از این اتفاق ایده گرفتیم و در قسمت آخر فصل سه به دلیل قرابت با علم و دانش شخصیت های اصلی از آن استفاده کردیم.

وی ادامه داد: ما در فصل سه و در چند قسمت پایانی آن به این موضوع پرداختیم و حالا در فصل چهار نیز به این مورد خواهیم پرداخت.

** ماجرای پهپاد آمریکایی دست مایه اصلی سریال

داستان ها و ماجراهای بسیاری درباره این پهپاد آمریکایی وجود دارد، از جمله اینکه آمریکا ابتدا منکر شکار این پهپاد فوق پیشرفته توسط نیروهای نخبه شد و بعد که بازی را بازنده دید چه تلاشی برای باز پس گیری آر کیو کرد؟ همینطور مدتی بعد نمونه آرکیو ۱۷۰ توسط دانشمندان ایرانی ساخته شد و ... همه اینها می تواند دست مایه داستانی باشد که وارسته به عنوان طراح و نویسنده به آنها ورود کرده است.

 

** تصویربرداری در مشهد مقدس

بخشی از تصویربرداری این سریال بنا به فراخور قصه و شخصیت های اصلی آن در شهر مقدس مشهد مقابل دوربین رفته است و در آن سکانس ها اغلب بازیگران اصلی از جمله محمدرضا رهبری، ثریا قاسمی، مهشید جوادی و ... حضور دارند.

به گزارش فارس، حسین پاکدل، سروش جمشیدی، اندیشه فولادوند، ثریا قاسمی، سوگل طهماسبی، کاوه سماک‌باشی، فرناز رهنما،  روزبه حصاری، مرحوم پرویز پورحسینی

 و ... از بازیگران این مجموعه تلویزیونی بودند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قصه ماه مبارک رمضان جواد جوادی سریال بچه مهندس 4 روزبه حصاری محمدرضا رهبری احمد کاوری سعید سعدی محمدرضا رهبری خانه خورشید روزبه حصاری جواد جوادی بچه مهندس فصل چهار فصل سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۶۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد

موسی عبادی گفت: هدف از اجرای این طرح، جمع آوری اطلاعات لازم برای بررسی وضعیت اشتغال و بیکاری افراد جامعه است و دقت و صحت در این اطلاعات، با ارائه تصویری صحیح از وضعیت بیکاری در جامعه، موجب ارتقای کیفیت نتایج آمارگیری می‌شود و در نهایت، امکان برنامه ریزی بهتر برای کاهش میزان بیکاری کشور و بهبود شرایط زندگی مردم را فراهم می‌کند.

سرپرست معاونت آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با بیان اینکه هدف نهایی از اجرای طرح آمارگیری نیروی کار، شناخت ساختار و وضعیت جاری نیروی کار و تغییرات آن است افزود: این هدف از طریق برآورد شاخص‌های فصلی و سالانه نیروی کار در سطح کل کشور ، برآورد تعداد سالانه در سطح کل کشور و استان‌ها، برآورد تغییرات فصلی و سالانه شاخص‌های نیروی کار در سطح کل کشور و استان‌ها و برآورد تغییرات سالانه‌ی شاخص‌های نیروی کار در سطح استان‌ها تامین می‌شود.

به گفته او، این طرح به مدت ۱۴ روز با مراجعه به خانوارهای شهری و روستایی و شناسایی افراد ۱۵ ساله و بیشتر اجرا می‌شود و بعد از اتمام آمارگیری ، در فصول بعدی دوباره برای برآورد تغییرات صورت گرفته، به این خانوارها مراجعه می‌شود.

عبادی بیان کرد: اجرای این طرح از پانزدهم اردیبهشت ماه با مراجعه به نمونه‌های جامعه هدف شامل ۱۲۸ خوشه شهری و روستایی ۱۲ خانواری و اعضای این خانوارها طبق تعریف، شروع و تا تاریخ بیست و هشتم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: نتایج این طرح به صورت فصلی و سالانه در قالب شاخص‌های عمده بازار کار جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر، شامل «نرخ مشارکت اقتصادی، نسبت اشتغال، نرخ بیکاری و سایر شاخص‌های نیروی کار، از طرف مرکز آمار ایران منتشر می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پرسپولیس با این 4 ستاره عوض می‌شود
  • ببینید | خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی
  • فیلم/ آخرین تغییرات آب و هوایی در کشور
  • حمله شدیدالحن جواد ظریف به آل‌سعود به زبان انگلیسی
  • صحبتهای جواد نکونام در نشست خبری پیش از بازی با ذوب آهن
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • توصیه مهم آیت‌الله جوادی‌آملی به روحانیون کاروان‌های حج
  • تشویق شدید نکونام، در دوران پسا خطیر! (عکس)
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد